Veiligheid

v1

U bent als bedrijf of particulier gastvrij, maar alleen voor mensen die ook echt te gast zijn. Toegangscontrolesystemen houden uw deuren gesloten voor onbevoegden. Dat geeft veiligheid en rust voor uw medewerkers of huisgenoten. Onze systemen reguleren toegangsverlening voor personeelsleden, bezoekers en leveranciers. Op uw verzoek wordt de toegang tot bepaalde deuren of afdelingen per persoon gedefinieerd. Aanwezigheidsgegevens worden voortdurend bijgewerkt, en dat is in geval van een calamiteit heel belangrijk. Toegangsbeheer is voor bedrijven in samenhang met camerabewaking, inbraakdetectie en goederen- en personenbewaking een belangrijk middel om beveiliging te garanderen.

Noodverlichting

 

Door de installatie van noodverlichting voorkomt u dat u en uw medewerkers in geval van nood het pand in het donker moeten verlaten. Daarbij dient u rekening te houden met het Bouwbesluit, de Arbowet, en de NEN-normen 1838, 1010, 6088 en 3011. Uw bedrijfsactiviteiten zijn bepalend voor de vraag of, en op welke wijze, noodverlichting en vluchtwegaanduiding moet worden geïnstalleerd. In een voor publiek toegankelijk gebouw is noodverlichting en vluchtwegaanduiding vereist.

 

 

 

 

 

Beveiligingssystemen

 

Elektrotechnisch bureau Marco adviseert en installeert eersteklas systemen ter beveiliging van uw have en goed. Of dat nu om bedrijfscomplexen gaat of een particuliere woning, u bent bij ons aan het goede adres. Wij zorgen niet alleen voor degelijke installaties, maar regelen ook alarmopvolging (met of zonder keyholding) om materiële en immateriële schade te voorkomen of in geval van brand te beperken.

 

 

 

 

 

 

Inbraakdetectie-systemen

 

Inbraakdetectie-systemen vormen een belangrijk hulpmiddel tegen schade en verlies in woonhuis, bedrijf, winkel, fabriek of kantoor. Wij zoeken samen met u naar de beste vorm van inbraakpreventie. Elk object eist namelijk een andere organisatorische, bouwkundige en elektronische oplossing. Indien nodig doen we dat in samenspraak met politie, gemeente of verzekeraar.

Wij beschikken niet alleen over kennis van de laatste technologische ontwikkelingen, wij ontwerpen en installeren ook zelf efficiënte en gebruiksvriendelijke installaties.

 

 

 

 

Alarmopvolging

 

Door middel van alarmopvolging en sleutelbeheer regelt u de toegang tot uw pand tijdens uw afwezigheid. Elektrotechnisch bureau Marco adviseert u niet alleen in het maken van de juiste keuze voor het alarmopvolgingsbedrijf, maar ook in de keuze voor sluitrondes of portiersdiensten.

 

 

 

 

 

 

Cameraobservatie

 

Camerasystemen werken niet alleen preventief, maar ook repressief. Ze voorkomen niet alleen, maar registreren ook. Dat is een veilig gevoel! Van eenvoudige systemen met een buitencamera en een monitor tot uitgebreide systemen met meerdere (IP-)camera's binnen en buiten, (LCD-)monitoren en back-up op harddisk voor bedrijven.

Ook voor het observeren van leveranciersingangen, bedrijfsprocessen alsmede buitenterreinen zijn camerasysteem onmisbaar.

In combinatie met het inbraakdetectiesysteem is camera-observatie een waarborg voor optimale beveiliging van uw pand.

 

 

 

Marco Boerboom
Postbus 149
6500AC, Nijmegen
Telefoon: 024 - 6632334
Mobiel: 06-23040214
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.f2 6f3 6f4 6

Realisatie en copyright 2010-2019 DGWeb